matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
olu:
Proszę o pomoc! Logarytmy 25
l
og5 1/2 +1/2 * 8
l
og2
3
√
3
− 1/3
27 lut 22:39
Kejt:
możesz to jeszcze raz przepisać?
27 lut 22:40
Tad:
1
1
25
log
5
0,5
+
*8
log
2
3
√
3
−
=
2
3
1
1
=5
log
5
0,25
+0,5*2
log
2
3
−
=0,25+1,5−
3
3
27 lut 22:49