matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mrrrr
hej:
Wyznacz wartosci pozostalych funkcji trygonometrycznych zmiennej x.
3
cosx=0,6 i x ∊(
π;2π)
2
czy moze ktos mi to wytlumaczyc?
27 lut 20:32
huehuehue:
sinx
1
policz z jedynki cosx i potem tgx=
ctgx=
cosx
tgx
tylko pamietaj ze jestes w IV cwiartce
27 lut 20:45
hej:
czaje danke
27 lut 21:00