matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
please
art:
(6*10
8
):(15*10
−
3)= proszę o rozwiązanie
27 lut 18:01
art:
z góry dziękuje
27 lut 18:44
krystek:
6*10
8
=..
1
15*
10
3
27 lut 18:45
Eta:
6
2
*10
8−(−3)
=
*10
8+3
= 0,4*10
11
= 4*10
10
15
5
27 lut 18:47