matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matmatyczne
historyk:
Jak to rozwiazac?
√
5
+2 :
√
5
−2
27 lut 15:54
huehuehue:
√
5
+2
√
5
+2
*
= (
√
5
+2)
2
= 9+4
√
5
√
5
−2
√
5
+2
27 lut 16:00
asdf:
1
√
5
− 2 =
√
5
+ 2
27 lut 16:21