oblicz wartość wyrażenia trygonometrycznego
Pati: Kąty α i β są kątami ostrymi takimi ze sinα= 0.6 i tgβ= 2 oblicz wartosc wyrażenia : 2sinβ * tg
α + cosα *ctg β − 3
27 lut 10:48
Artur_z_miasta_Neptuna:
sinα=0.6
cosα =
√1−sinα <−−− z jedynki trygonometrycznej
podstawiasz i liczysz
27 lut 10:50
krzysiek : No co TY Artur. Policz do konca . Chcesz zeby dziewczyna sie przemeczyla .
27 lut 12:11
Artur_z_miasta_Neptuna:
yhy

nie lubie kobiet, które tylko się położą i nic nie robią

(bez urazy oczywiście

)
27 lut 12:19