matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyrażenia
tomuśśśśś:
Uzupełnij zdanie, wpisując w miejsce kropek odpowiednie wyrażenie arytmetyczne. Skoro n
8
=815 730 721, więc n
16
=...................................... jak to należy zrobić pomocy
!
26 lut 17:25
p:
n
16
=n
8*2
=(n
8
)
2
= 815730721
2
26 lut 17:29