matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
mietek :
3
1
= 6 * [
]
n−1
32
2
oblicz proszę o podpowiedz
25 lut 22:38
Kejt:
3
1
1
*
=(
)
n−1
32
6
2
1
1
=(
)
n−1
64
2
1
1
(
)
6
=(
)
n−1
2
2
25 lut 22:40
mietek :
dzieki
25 lut 22:41