ROWNANIA I NIEROWNOSCI
blondyneczka;): mam prozbe rozwiaze to ktos tylko prosze o cale rozwiazanie bo nie mam zielonego pojecia o tym
UZASADNIJ ZE NIE ISTNIEJA DWIE LICZBY ,KTORYCH SUMA JEST ROWNA 4 A ICH ILOCZYN JEST ROWNY 5
13 sie 18:34
123: blondyneczka

= alicjaaa?
Twoja "prozba" Cię wydała
13 sie 18:37
tim: a + b = 4
5 + b
2 = 4b
b
2 − 4b + 5 = 0
Liceum? Znasz deltę, jeżeli tak wylicz ją. Jeżeli nie, pomyślimy.
13 sie 18:39
Blondyneczka: 1 LICEUM
13 sie 18:40
Blondyneczka: JESTEM ZIELONA Z MATMY
13 sie 18:41
tim: Ala, nie ukrywaj się pod blondyneczką. Wiemy, że to ty.
13 sie 18:41
Blondyneczka: znam delte

chociaz tyle
dziękuje za pomoc
13 sie 18:50