matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodan
klaauudiaxd:
pochodna z
√
3x
moze mi to ktoś rozpisać
25 lut 16:21
krystek:
y'=(
√
u
)'* u' u=3x
25 lut 16:23
huehuehue:
f(x)=
√
3x
1
3
f'(x)=
*3 =
2
√
3x
2
√
3x
25 lut 16:25