jak to obliczyć?
Madzia: 320 * 2740 jest równa :
a) 970 b) 8160 c) 81800 d) 3060
25 lut 12:18
Artur_z_miasta_Neptuna:
27
a = (3
3)
a = 3
3a
3
a*3
b = 3
a+b
droga maturzystko −−− własności potęg to temat na poziomie gimnazjum
25 lut 12:27
Madzia: dlatego nie podchodzę do matury drogi Arturze

.
Nie każdy może być orłem z matematyki. Ja akurat nie rozumiem nic ,nawet poziom podstawówki
mnie przeraża .
25 lut 12:33
krystek: 320(33)40=320*3120=320+120==3140) ale takiej nie mamy węc
(32)70=970
25 lut 12:44