matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ratunnku..
Wariatt:
Skroć W(x)=x
3
−2x
2
−x+2= X
2
(x−2) (x+2) jak tknąc./...
24 lut 19:36
krystek:
co tu skracać? x
2
(x−2)−1(x−2)=(x−2)(x
2
−1)=...
24 lut 19:41
Wariatt:
dzieki
24 lut 19:45