matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Ania:
x
1
Oblicz
wiedzac ze x +
= 5
(1+x)
2
x
24 lut 18:18
ICSP:
x
x
x
2
+ 2x + 1
1
=
= (
)
−1
= (x +
+ 2)
−1
(1+x)
2
x
2
+ 2x + 1
x
x
dokończ
24 lut 18:23
Ania:
1
czyli wyjdzie
7
dzieki
24 lut 18:36