matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę o pomoc.
123:
Niech P(A/B)=2/3 (prawdopodobieństwo warunkowe). Ile wynosi P(B−A)/P(B)
24 lut 15:32
Eta:
P(A∩B)
P(A|B)=
i P(B−A)= P(B)−P(A∩B)
P(B)
dokończ........
24 lut 15:39
Eta:
I co? pasuje?
wypadałoby coś odpisać
24 lut 16:02
bASIA:
A wyszło 1/3. Dziękuję
24 lut 16:11
Eta:
24 lut 16:12