matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
Help me :
Na planie mieszkania w skali 1;100 pokój ma powierzchnię 22cm
2
. Jaka powierzchnię ma ten poój w rzeczywistosci ?
24 lut 13:08
Kejt:
100
2
=10 000 22cm
2
*10 000=220 000 cm
2
=...m
2
24 lut 13:10