matematykaszkolna.pl
wielomiany niobe: Zwracam się z prośbą do osób, które posiadają zbiór zadań Pawłowskiego do klasy 2 linia 1 ponadstandardowa. Czy ktoś byłby tak miły i zeskanował lub zrobił zdjęcia rozdziału "Wielomiany", a następnie mi je przesłał na adres niobe87@o2.pl? Bardzo potrzebuję zapoznać się z zadaniami z tego właśnie działu na poniedziałek, a niestety nie udało mi się znaleźć zbioru w żadnej stacjonarnej księgarni. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam!
24 lut 11:19
PW: O, niobe! A prawa autorskie? Takie działanie jest nielegalne. Powiem Ci w sekrecie, że mam już gotowe 100 stron książki, ale z takich właśnie względów zastanawiam się, czy w ogóle warto ją wydać. W ciągu paru dni zamordują ja w internecie.
24 lut 12:36
Mila: PW, na 100% tak będzie jak piszesz, ale skończ i wydaj. Pozdrawiam.emotka
24 lut 15:03
niobe: Prawa autorskie prawami, a ja na jutro potrzebuje zapoznać się z zadaniami z wielomianów z tego głupiego zbioru. Zakupiłam go wczoraj na Allegro, ale niestety pewnie dotrze dopiero koło środy, a wtedy na wielomiany dla mnie będzie już za późno emotka Miałam nadzieję, że może chociaż tutaj znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże mi rozwiązać ten problem... emotka
24 lut 21:38