matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
calka
Asia:
x
oblicz calke
√
1−x
4
23 lut 19:16
sushi_ gg6397228:
x
2
=t
23 lut 19:23
Mila:
[x
2
=t; 2xdx=dt]
1
1
arcsint
∫
dt=
=
2
√
1−t
2
2
dokończ
23 lut 19:28
Asia:
dzieki
23 lut 19:37
Asia:
dzieki
23 lut 19:38
Mila:
23 lut 19:38
Asia:
dzieki
23 lut 19:38