Nie pamiętam??:(
Mikołaj: x
4+1
11 sie 14:43
tim: 
Co z tym zrobic?
11 sie 15:51
Eta:
rozłożyć na czynniki
11 sie 16:02
tim: A to Eto proszę
11 sie 16:11
Eta:
Nie wiem czy napewno takie jest pytanie do tego zad.
11 sie 16:15
tim: Eta pomoże
11 sie 16:21
Eta:
tim pomoże na bank
11 sie 16:22
tim: Nie.. Eta ma pełną główkę pomysłów..
11 sie 16:30
Eta:
no dobrze

x
4 +1 = x
4 +2x
2 − 2x
2 +1 = ( x
2 +1)
2 − 2x
2 = ( x
2 −
√2 x +1)( x
2 +
√2 x +1)
11 sie 16:32
AS: Zlituję się.
x4 + 1 = x4 + 2*x2 + 1 − 2*x2 = (x2 + 1)2 − (x*√2)2 =
= (x2 + x*√2 + 1)*(x2 − x*√2 + 1)
11 sie 16:34
Eta: 
byłam pierwsza
AS
11 sie 16:38
AS: Buuuuuu

!
Odgryzę się.
11 sie 17:01
Eta:
He, he

( nie boję się ! )
Pozdrawiam!
11 sie 17:35