wyznacz sumę , różnice i iloczyn zbiorów
Marlena: A={x∊R; −2≤x3}
B={0,4}
22 lut 12:15
Artur_z_miasta_Neptuna:
iii

jaki problem
22 lut 12:17
Marlena: nie było mnie na lekcji i nie mam zielonego pojęcia jak to obliczyć
kojarzę tylko że trzeba z tych zbiorów wyznaczyć część wspólną największą ze zbioru A i zbioru
B
22 lut 12:21
Marlena: pomoże ktoś
22 lut 12:22
Marlena: pomoże mi ktoś proszę
22 lut 12:52
22 lut 12:53
Marlena: A={−2≤x≤3}
B={0,4}
22 lut 12:54
Marlena: dzięki
22 lut 12:55
22 lut 12:55
wqw: ∞ΩΩΩΩΩΩΩ
7 lis 17:08
Emi.: ile omów
7 lis 17:25