22 lut 11:41
Artur_z_miasta_Neptuna:
i w czym konkretnie masz problem
22 lut 11:43
misha: zadanie rozwiazanie bo nie umiem
22 lut 11:56
Artur_z_miasta_Neptuna:
ale czego konkretnie nie umiesz ... widze zadanie ... ale czego nie umiesz narysować

prostej g(x) = 2x−3

prostej n(x) = −3

narysować :
| | ⎧ | g(x) 'na prawo od '1' | |
| f(x) = | ⎩ | n(x) 'na lewo od 1' |
|
22 lut 11:59
misha: Proszę napisz dokładnie zadanie a nie skrót.. Bo chce wiedzieć zadanie...
22 lut 12:05
Artur_z_miasta_Neptuna:
to pomyśl ... wybacz − ale trochę starań z Twojej strony musi być ... a nie tylko 'daj
rozwiązanie'
22 lut 12:06
misha: Mam prośbe Ciebie, proszę napisz oblicz jak rozwiązanie .
22 lut 12:11
22 lut 12:52
misha: POMOŹCIE MNIE....
23 lut 14:53
23 lut 14:53
25 lut 16:05
Dominik: umiesz narysowac funkcje liniowa?
25 lut 16:06
Artur_z_miasta_Neptuna:
prosze Cię, abyś pisał/−a prawidłowo 'po polskiemu', bo to wygląda jakby było pisane poprzez
google translator
25 lut 16:14
krystek:
25 lut 17:08
krystek:
25 lut 17:10
Mila:

f(x)=2x−2 dla x≥1
f(1)=2*1−2=0 punkt (1,0)
f(2)=2*2−2=2 punkt (2,2) rysujesz półprostą o początku w punkcie (1,0) i przechodzącą przez
punkt(2,2)
f(x)=−3 dla x<1 funkcja stała
25 lut 17:16
misha: Dziękuję bardzo za wszystkim

)))))))
25 lut 19:51