matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość wyrażenia cosα-cosβ
gre:
oblicz wartość wyrażenia cosα−cosβ, jeśli sinα=
1
3
i sinβ=
√
7
5
i α,β(
π
2
,π)
21 lut 20:16
gre:
sinβ=
√
7
5
21 lut 20:17
krystek:
sin
2
x+cos
2
x=1 wylicz cosα i cosβ
21 lut 20:20