matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
mała_1:
Niech a =3log
8
4, zatem a jest równe A. 512 B. 81 C . 2 D. 64 wychodzi mi odpowiedź D , 64 a w odpowiedziach podają odp C.2 czy ja cos źle liczę
prosze o pomoc
21 lut 19:04
kasia:
a=log
8
64 =2
21 lut 19:06