matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczanie momentów bezwładności oraz wskaźnika wytrzymałości
Terminex:
Pomoże ktoś z tymi zadaniami: Zad 1
http://img14.imageshack.us/edit_preview.php?l=img14/5780/mechanikatechniczna.jpg&action=rotate
Zad 2
http://img35.imageshack.us/edit_preview.php?l=img35/5372/mechanikatechniczna2.jpg&action=rotate
?
21 lut 19:01
Terminex:
?
21 lut 19:09
Terminex:
wytłumaczy mi ktoś
21 lut 20:12
Terminex:
pomoże ktoś proszę
21 lut 20:48
Terminex:
jest tu jakiś spec od mechaniki
21 lut 20:53
Terminex:
?
21 lut 21:17
Terminex:
halo
21 lut 21:24