matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o rozwiązanie
art:
√
9−4
√
5
=
√
5
−2 .uzasadnij że równość jest prawdziwa
21 lut 18:19
art:
please help me
21 lut 18:46
krystek:
L=
√
(4−2*2
√
5
+
√
5
2
=
√
(2−
√
5
)
2
=I2−
√
5
I=−(2−
√
5
)=..
21 lut 18:49