matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uyuyu
uyuyuyuyu:
Naszkicuj wykres funkcji f(x)=
√
x
2
−4x+4
oraz funkcji g(x)=f(−x). Podaj współrzędne punktów przecięcia wykresu funkcji g i prostej y=4.
21 lut 12:01
krystek:
f=
√
(x−2)
2
=Ix−2I D:x
2
−4x+4≥0
21 lut 13:19