matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
julka:
Dany jest trójkàt o wierzcholkach A = (−2,− 2) i, B = (0, 4) i,C = (6,− 4) . Dlugosç srodkowej poprowadzonej z wierzcholka A jest równa: A. 3 B. 5 C. 5 D. 29
20 lut 20:02
dero2005:
187816
20 lut 20:32