matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
O takie coś mi chodzi
art:
|3−2√2|−|2√2−3|
20 lut 19:15
Beti:
= 3−2
√
2
− (−2
√
2
+3) = 3−2
√
2
+2
√
2
−3 = ... dokończ
20 lut 19:26
art:
= 0 wielkie dzieki nigdy bym na to nie wpadł
20 lut 19:31
Beti:
20 lut 19:36
art:
20 lut 19:37