matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcie wielu zmiennych
Dżoana:
Dana jest funkcja f(x,y)=x
2
y−xy+2 a) Jeżeli n=[ −1,2 ] to f'n (1,0) Jak mniej więcej zrobić to zadanko ? Co powinnam wyliczyć, aby rozwiązać ?
20 lut 17:51
Dżoana:
Małe sprostowanie .... to f'n ( 1,0 ) = ?
20 lut 17:52