matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(p{3})^3
Kora:
ile wynosi (
√
3
)
3
20 lut 13:31
Mati_gg9225535:
3
3/2
20 lut 13:34
pigor:
... np. tak :
(
√
3
)
3
=
√
3
3
=
√
3
2
*3
=
3
√
3
i zapamiętaj to sobie ...
20 lut 13:34