matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
ola:
w trojkacie prostokatnym naprzeci kata ostrego alfa lezy przyprostokatna dlugosci a .oblicz dlugosc pozostalych bokow tojkata: a) a=4,tg=8/15 b) A=5 ,CTG=2,4 c) a=7 , tg=1 d) a= 6cm .ctg=
√
3
7 sie 02:01
Eta:
Kliknij tu
../strona/397
i
../strona/407
poczytaj i sama rozwiążesz to zad. Dobranoc
7 sie 02:31
Eta:
kliknij tu
../strona/402
7 sie 02:33