matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
banalne działanie na potęgach
Blitz:
banalne działanie na potęgach, mam zaćmienie pomóżcie proszę
6
4
3
8
20 lut 10:32
ICSP:
2
4
2
16
= U{2
4
* 3
4
}{3
4
* 3
4
=
= (
)
4
=
3
4
3
81
20 lut 10:37
Blitz:
dzięki
20 lut 10:45