matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
narysuj funcję
Agaaaaa:
narysuj funcję y=(x+1)(3−x) czy to jest dobrze zrobione y= x=−1 x=3
−1+3
2
=1 f(1) = (1+1)(3−1)=4
19 lut 15:59
Mila:
Dobrze.
19 lut 18:56
mariusz:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=y%3D%28x%2B1%29%283%E2%88%92x%29+
19 lut 19:01