ZAGADKA !!!!!! : D
krzysiek : muj korepetytor z matematyki dał mi zagadke
1) mamy liczby zymskie
2) 5 i 2 = 1
3)jest to nierównosc
4) mozna przestawic tylko jedna zapałke aby nierównosc była zgodna
np. 5 i 2= 2 z 5 biezemy jedna zapałke i zostaje 1 .1+2=1+2 czyli 3=3
5 sie 16:46
Twój korepetytor z polskiego:
Jeżeli jest to nierówność to jaka ?
Ty napisałeś znak równości.
V II < I
I − II < I
(z jednej zapałki z V robię minus)
ale nie wiem czy o to chodzi.
Jak piszemy nazwę stolicy Włoch ? Żym (liczba żymaska) czy Rzym (liczba rzymska) ?
Twój korepetytor z polskiego.
5 sie 16:56
krzysiek : jest to zła odpowiedz nimozna ruszyc piatki .................. wystarczy ze z jednej 1 dodamy
do piatki i zrobimy z tego pierwiastek ..... i niepodpisuj sie korepetytor z polskiego bo
nikim takim dlamnie niejestes
6 sie 13:37
Zniesmaczony:
1. Megalomania
2. Brak poczucia humoru
3. Brak kultury nie tylko językowej.
Mam nadzieję, że podoba Ci się scharakteryzowana wyżej osoba.
8 sie 15:46
kjk: sorki ale cie nierozumie
10 sie 12:00