matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
*:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=20&t=17593
skąd wiadomo że h =2r?
19 lut 13:01
konrad:
https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=ko%C5%82o+wpisane+w+romb&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42553238,d.bGE&biw=1366&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Q2ojUdX8AY6P4gSI9oCgDA#imgrc=4Gy4pp9I8Ok2aM%3A%3BOy65rZUn-LTuEM%3Bhttp%253A%252F%252Fpl.static.z-dn.net%252Ffiles%252Fdaf%252Ffd5a5917b9d02f5a35d0b8512e824035.png%3Bhttp%253A%252F%252Fzadane.pl%252Fzadanie%252F233854%3B521%3B336
19 lut 13:04
Dominik:
az chce sie powiedziec... to widac.
19 lut 13:06
*:
ok dzięki
19 lut 13:06