matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
odp
Irma:
log
5
20 + log
5
100 = A. log
5
120 B. 24 C. 6log
5
20 D. 3 + 2 log
5
4
19 lut 13:00
konrad:
log
a
b+log
a
c=log
a
(b*c)
19 lut 13:01
Dominik:
log
a
b + log
a
c = log
a
(b * c)
19 lut 13:01