matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania zamknięte
Ala:
jeżeli a = 2
√
3
−
√
5
, to liczba odwrotna do a jest równa?
18 lut 22:36
Dominik:
1
a
18 lut 22:37
Eta:
1
1
2
√
3
+
√
5
2
√
3
+
√
5
=
*
=
=...
a
2
√
3
−
√
5
2
√
3
+
√
5
12−5
18 lut 23:23