matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
A,B
Nova:
Jeżel A=(−
∞
,3> i B=(−2,−7) to roznica A/B jest przedziałem: (−
∞
,−2) (−
∞
,−2> (−
∞
,7) (−2,3>
18 lut 18:58
Beti:
popraw B
18 lut 19:00
Nova:
*(−2,7)
18 lut 19:04
Beti:
A\B = (−∞,−2>
18 lut 19:08
Nova:
dzięęęęki
18 lut 19:20