Naszkicuj wykres funkcji.
wajdzik: Naszkicuj wykres funkcji:
D=R/{−2,5}
Wektor: [−2,5;0]
I robię tabelkę po czym szkicuje wykres. Czy wszystko jest prawidłowo wykonane?
Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
18 lut 18:34
wajdzik: ?
18 lut 18:59
Cusack: Już na początku dziedzina zła ...
18 lut 19:18
wajdzik: Dlaczego? 2x+5=0 2x=−5 x=−2,5 ?
18 lut 20:35
okularnik:

Tabelkę? W tym wieku? Na rok przed maturą? Brrr
18 lut 20:39
wajdzik: Tak się już nauczyłem, wolę zawsze się upewniać najprostszymi rzeczami niż później zrobić głupi
błąd(często takie robię). Dlatego mój korypetytor(do którego chodzę przed sprawdzianem) mówi,
że lepiej żebym robił dokładniej zadanie niż zrobił jakiś głupi błąd. A jak najszybciej sobie
mysleć w głowie? Jak podstawiać?
18 lut 21:26