matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Monia:
log
5
4 = a, log
5
3 = b wyznacz log
5
12, oraz log
3
4 = a, log
3
5 = b wyznacz log
3
0,8 Bardzo proszę o pomoc
18 lut 15:14
Artur_z_miasta_Neptuna:
log
5
12 = log
5
(3*4) = log
5
3 + log
5
4
4
log
3
0,8 = log
3
(
) = log
3
4 − log
3
5
5
własności logarytmów sie kłaniają
18 lut 15:28
Monia:
wiem wiem, właśnie jestem w fazie rozkminiania tych własności
i czy to już jest koniec czy co tam dalej trzeba?
18 lut 15:44