matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź, czy równość...
crypt:
Sprawdź, czy równość 2
3
√
16
−
3
√
2
=
3
√
54
jest prawdziwa.
18 lut 11:49
crypt:
Proszę o pomoc
18 lut 12:00
Janek191:
2
3
√
16
−
3
√
2
=
3
√
54
2
3
√
8*2
−
3
√
2
=
3
√
27*2
2* 2
3
√
2
−
3
√
2
= 3
3
√
2} 4
3
√
2
−
3
√
2
= 3
3
√
2
18 lut 12:18