matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Natalia:
Dwa okręgi o1 (A, r1) oraz o2 (B, r2) są stycznie zewnętrznie oraz IABI = 4 i r1 = 3. Wówczas a. r2 = 3/4 b. r2 = 4/3 c. r2 = 1 d. r2 = 7
17 lut 21:09
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/473.html
17 lut 21:11
Natalia:
okej, dzieki
17 lut 21:25