moduły
hana: mam pytanie.. czy jak liczba |1,4−√2| jest w module.. to zmieniam w tym działaniu znaki ?
17 lut 19:04
Dominik: √2 w przyblizeniu ile wynosi?
17 lut 19:05
krystek: a co jest większe 1,4 czy √2=1,42....
17 lut 19:05
hana: nie, nie.. nie o to mi chodzi

chodzi mi o to.. jak to działanie bedzie wygladac po
usunieciu modułu
17 lut 19:05
hana: źle pytanie zadałam, wybaczcie
17 lut 19:06
hana: 1,4+
√2 
czy nic nie zmieniam .. ?
17 lut 19:08
Dominik: kiedy odwracamy znak po opuszczeniu modulu?
17 lut 19:09
hana: no jak jest na minusie chyba ?
17 lut 19:11
krystek: I1,4−√2I=−(1,4−√2) =.. i koniec
17 lut 19:13
hana: czyli −1,4+√2 , tak?
17 lut 19:14
krystek: tak
17 lut 19:14
hana: dziękuje
17 lut 19:15
krystek: Ale namotałas!
17 lut 19:16
hana: wiem wiem, ale jesteście cierpliwi bardzo

i dziękuje ze pomagacie, serio , ratujecie mnie
17 lut 19:17