matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
???
cmok:
Zbadaj liczbe rozwiazan rownania w zaleznosci od wartosci parametru m Ix
2
−6x+8I + Ix
2
−6x+5I=m
17 lut 17:07
cmok:
?
17 lut 17:16
cmok:
17 lut 18:39
krystek:
sporządź wykres i prosta y=m zobacz ile ma p wspólnych z wykresem
17 lut 18:41
Mila:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=24&t=7840
Jesli będą problemy, pisz.
17 lut 19:14