matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ma ktoś pomysł?
aga:
Wykaż że liczba a =
√
1−2{3}+3
−
√
3
jest całkowita
16 lut 20:35
aga:
Wykaż że liczba a = √1−2
√
3
+3 − √3 jest całkowita
16 lut 20:36
sushi_ gg6397228:
(1−
√
3
)
2
= 1−2
√
3
+3
16 lut 20:37