matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczba...jest równa..
pol:
Liczba 13
10
* 169
15
jest równa 13
.
..
16 lut 17:49
irena_1:
13
10
*169
15
=13
10
*(13
2
)
15
=13
10
*13
30
=13
40
16 lut 17:53
Krzysiek:
169=13
2
16 lut 17:54
pol:
dzięki
16 lut 17:55