studia
ziomek: Czy po inżynierce z Gospodarki Przestrzennej można 'iść' na magisterkę z Geodezji i
Kartografii?
16 lut 17:35
Trivial:
Pewnie że nie można, a w dodatku jest to nielegalne!
Eh... Czy w ogóle zastanowiłeś się nad sensem tego pytania? Nie przyszło Ci na myśl, że to może
zależeć np. od tego gdzie studiujesz, wyników egzaminów wstępnych, wyników studiów pierwszego
stopnia, albo od czegoś jeszcze?
16 lut 19:30
Artur_z_miasta_Neptuna:
zadam Ci takie pytanie ... czy po gospodarce przestrzennej masz jakiekolwiek pojęcie o tym co
to jest niwelator ? jak się odczytuje łaty ? co to jest ortofotomapa ?
jeżeli nie ... to nie jesteś nawet na poziomie 2 semestru inż geodezji ... a co dopiero mgr.
16 lut 19:41
ziomek: niwelator znałem już w gimnazjum

a o odczytach z tych przyrządów i o mapkach miałem w I
semestrze..

trochę pochodziłem, poczytałem i jest to niełatwe, ale możliwe

zdziwieni

chyba bardzo, nie?
Poczytajcie sami, dowiedźcie się nieco więcej na jakiś temat, zanim kogoś zaczniecie jechać,
będą przekonanym do swojej rzekomej racji
23 lut 18:33
MQ: Takie pytania zadaje się albo w Dziekanacie, albo w komisji rekrutacyjnej.
Jak napisał Trivial, zależy od szkółki.
23 lut 18:37
ogipierogi: A może ziomku sam dowiedz się na ten temat u źródła a nie na forum? Dziwne masz podejście do
sprawy.
23 lut 18:40
ziomek: @MQ, @ogi : "..trochę pochodziłem, poczytałem.."
chciałem tylko poznać zdanie innych i sprawdzić czy wgl jest sens się o takie rzeczy pytać, bo
dla mnie też się to wydawało dziwne..
23 lut 18:43
ziomek: chodzi o to, że nie mają pojęcia na jakiś temat a się wypowiadają i to z takim przekonaniem..
23 lut 18:46
krystek: @ziomek zadałes pytanie, dostałeś odpowiedź i koniec. Jeżeli znasz odpowiedź to nie
należało pytać. Obecnie są SZKOŁY i szkółki.
23 lut 18:48
jikA:
ziomek po inżynierce z Gospodarki Przestrzennej możesz iść na magisterkę z Geodezji i
Kartografii tylko że najpierw musisz mieć inżyniera z Geodezji i Kartografii i tyle.
23 lut 18:50
Mateusz: Jakie pytanie taka odpowiedz to tak jakbys pytał czy po licencjacie z biologii mozna isc na
magisterke z chemii i odwrotnie podobnie z fizyką i matematyką i z innymi dziedzinami.
Uzytkownik jikA ci odpowiedział.
23 lut 20:14
Trivial:
ziomek, nie wiem czy zauważyłeś, ale pierwsza linijka mojej wypowiedzi była sarkastyczna.
Pytanie zostało postawione tak ogólnie że nie ma na nie jednej jasnej odpowiedzi, do czego
nawiązuje drugi akapit.
23 lut 20:18
rupert: W sumie nie do końca, bo jak dobrze pamiętam na ZUT−ie można było iść na magisterkę po
licencjacie i po ukończeniu studenci dostawali mgr inż.
23 lut 20:21
ziomek: ale dalej w to brniecie

nie macie racji! − Jest to możliwe.. trudne, ale możliwe..
24 lut 01:36
Godzio:
Szczerze, też o tym słyszałem, że po licencjacie można iść na magisterkę na coś zupełnie nie
związanego z tym co dotąd się uczyło
24 lut 01:39