ETO, zadanie szczególnie dla Ciebie:)
oo...: |x2−2x+1|+2x+5=0
rozwiąż
20 lip 20:43
tim : Skoro dla Ety to nie ruszam
20 lip 20:59
Eta:
Witam

Skoro dla mnie? .....
więc tak :
badasz znak wyrażenia pod modułem;
x
2 −2x +1 = ( x −1)
2 ≥0 dla x€R
zatem:
I ( x −1)
2I +2x +5=0 <=> (x −1)
2 +2x +5=0
x
2 −2x +1 +2x +5=0 <=> x
2 = − 6 −−−− sprzeczność
Odp: równanie jest sprzeczne.
20 lip 21:17
∞:
20 lip 21:29
∞: Fajny nick mam, co?
20 lip 21:29
β∊↑⋀: β∊↑⋀
20 lip 21:30
β∊↑⋀: Ten też fajny xD.
20 lip 21:30
ℙ ∅∟ς ♂ ∀: biało czerwoni
20 lip 21:33
oo: dziękuję Eto, przykro mi, że ktoś wygłupiał się w moim temacie wpisując jakieś nic nie wnoszące
niki, ale trudno
20 lip 21:34
ℂ α ℛ γ ℃ ∀ ξ ↑ α : xD
20 lip 21:35
tim: To ja... Przepraszam ale odbija mi
20 lip 21:36
Eta:
Do
oo ... wybacz, są wakacje i nudzimy się

To tylko żarty.
Pozdrawiam
20 lip 21:37
p.b.: z wysokosci 4000m.zpredkoscia 200km/h.ile czasu spada?
20 lip 22:06
tim: Lol?! To jest zadanie?!
20 lip 22:06