logarytm
daniel: jak obliczyc taki logarytm log
5 2=
13 lut 21:16
MQ: Na kalkulatorze najlepiej.
13 lut 21:20
daniel: najlepiej, a najlepiej to ja musze sam do tego dojsc

bo mam w zadanko 25
log52
13 lut 21:22
MQ: Aaaa! to zmienia postać rzeczy!
Trzeba było od razu podać całe zadanie.
13 lut 21:26
daniel: ok czekam na wskazowki, nie chce calego rozwiazania
13 lut 21:29
MQ: 5log52=2
13 lut 21:29
MQ: 25=52
13 lut 21:30
daniel: hmm nie kminie troche

krok po kroku please
13 lut 21:34
daniel: dobra juz wiem
dzieki
13 lut 21:37