Zadanie
OluSiaa : Hey

pomocy !
kto pomoże mi rozwiązaC zadanie

Oblicz pole koła o promieniu 11 cm .
14 lip 17:39
123: juz ktos te zadanie rozwiązał


Podpowiem, podstaw 11 pod wzór na pole koła , w tym tkwi trudnośc tego zadania...
14 lip 17:46
AS: Chętnie bym Tobie pomógł ale nie wiem jak to się liczy.
14 lip 17:48
OluSiaa : aha wiesz jakoŚ nie zauwazyłam

Ale dziekie

A rozwiążesz mi jeszcze jedno

?
14 lip 17:48
OluSiaa : do As :
Ok spoko nie ma sprawy
14 lip 17:49
14 lip 17:50
AS: Może obwód? Może będzie łatwiejsze!
14 lip 17:52
OluSiaa : do AS:
Ale jak to trzeba obliczyĆ
14 lip 17:54
OluSiaa : do AS :
Podaj mi jakieŚ wskazówki , czy coŚ w tym stylu , żebym wiedziała mniej więcej jak to zadanie
rozwiązaĆ .
Plis
14 lip 17:57
123: AS rozbrajasz mnie

OluSiaa dam Ci radę,weź wejdz w zakładke "geometria w przestrzeni" znajdziesz tam taki napis
Ostrosłupy, zapoznaj się ze wzorami, spróbuj rozwiązac znajdujące się tam zadania , nastepnie
przejdź do rozwiązywania swoich zadań.
14 lip 17:58
OluSiaa : AS dzięki ja Cię nie rozbrajam tylko chciałam się Ciebie poradziĆ

Ok spoko dzieki za ta strone

A tak poza matmą to powiedz mi ile masz lat

?
14 lip 18:01
123: Miałem na myśli AS'a post ,a nie Ciebie.
14 lip 18:04
OluSiaa : AhaŚ !


Ok spoko
14 lip 18:05
OluSiaa : A Ty 123 ile masz lat

Dzieki za radę
14 lip 18:06
123: Nikt Ci nie mówił , że obcym osobom nie podaje się swoich danych? Ja się tego kurczowo trzymam
14 lip 18:10
OluSiaa : Doprowadz do najprostrzej postaci :
5 (3−5a) − 5(3a−2) ( 3a+2 )
14 lip 18:12
OluSiaa : 123 no wiesz ja tam tak bardzo zasad się nie trzymam bo lubię nawiązywaĆ nowe znajomości
14 lip 18:13
OluSiaa : OluSiaa : Doprowadz do najprostrzej postaci :
5 (3−5a) − 5(3a−2) ( 3a+2 )
14 lip 18:25
Tomek: przygotowania do matury?
14 lip 18:30
OluSiaa : Do Tomek :
Dokładnie ! Już nie mam siły
14 lip 18:32
OluSiaa : Do Tomek :
A Ty już po maturze

?
14 lip 18:37
OluSiaa : Help mam takie zadanie :
Oblicz objętośĆ ostrosłupa prawidłowego czworokątnego o krawędzi podstawy 6cm i wysokości 9cm
. Wykonaj rysunek , wprowadź oznaczenia
14 lip 19:33
Rózowa ;*: Kto pomoże rozwiązaĆ mi takie zadanie

Oblicz długość boków i przekątnej prostokata ABCD jeżeli : A= (1,0), B=(7,2) , C=(0,5),
D=(0,3)
14 lip 19:41
Rózowa ;*: Jak można rozwiązać takie zadanie


?
14 lip 19:44
AS: Czy naprawdę musicie gnębić tak trudnymi zadaniami?
14 lip 19:50
Rózowa ;*: <myśli>
Sama nie wiem , ale wolałabym wiedzieć jak takie zadanie rozwiazaĆ.
Jesli mozesz to mi pomóż .
Proszę
14 lip 19:54
Pat:
A gdzie jest prostokąt? Figura ABCD nie jest prostokątem.
14 lip 20:21
Rózowa ;*: a czym jest jak nie prostokatem
14 lip 20:30
Rózowa ;*: Musisz patrzeć na współrzędne podanych punktów .
14 lip 20:41
Rózowa ;*: Pomoże mi ktoŚ w tym zadaniu


?
14 lip 20:47
Pat:

Może przez różowe okulary można tu dostrzec prostokąt.
14 lip 21:56
Rózowa ;*: A sorki , faktycznie nie ma tu prostokąta

Jeszcze raz sorki
15 lip 15:36
Rózowa ;*: Kto mi może podać twierdzenie o kątach wpisanych opartych na tym samym łuku

?
Pils
15 lip 16:01
AS: Obok − w geometria na płaszczyźnie.
Sama nie możesz poszukać,tylko od innych
oczekujesz pomocy.
Panna WYGODNICKA!
15 lip 16:06
Rózowa ;*: A co będę się przemęczać

do AS: napiszesz mi to twierdzenie plis
15 lip 16:16
Bogdan:
He, he, pewnie pogoda nie pozwala Ci rozkoszować się ogrodem i prowokujesz nas żartami,
różowa Klaro
15 lip 16:30
Rózowa ;*: hehehe dobre żarciki , ale wiesz u Mnie pogoda akurat jest wspaniała i jak bym nie
potrzebaowała pomocy to bym Was o to nie prosiła

więc pomocy , kto mi napisze to twierdzenie
15 lip 16:33
Rózowa ;*:
15 lip 16:37
AS: nie napiszę − bo u mnie też pogoda wspaniała
15 lip 16:46
Rózowa ;*: do AS : Ok spoko dzięki
15 lip 17:00
AS: Tyle czasu tracisz na korespondencję
a w tym samym czasie 10 razy byś znalazła to co potrzebujesz.
A flirty raczej w parku są bardziej atrakcyjne.
15 lip 17:23
Rózowa ;*: do AS;
no wiesz jeżeli chodzi to ja kręce sie wokół tylu chłopaków , że już więcej mi nie potrzeba
xDee
15 lip 17:32
Rózowa ;*: do AS:Jesli o to chodzi to Ty mógbyŚ się zainteresowaĆ dziewczynami

15 lip 17:51
Rózowa ;*: do AS :
15 lip 17:52
AS: Ale ładny języczek! Jeszcze raz!
15 lip 18:10
15 lip 19:43
AS: Brawo!Bravissimo!
15 lip 19:53
Rózowa ;*: A dziękuje

A Ty pokaż swój
15 lip 19:55
AS: 
:
15 lip 20:00
Rózowa ;*: do AS:
A to za co

?;
15 lip 20:06
Rózowa ;*: do AS:
JesteŚ
15 lip 20:18
Basia:
Różowa Eto ! Ty łobuzico ! Pozdrawiam !
15 lip 23:01
Rózowa ;*: do Basia :
Besieńsko pozdrawiam Cię gorąco i dziękuje za pzdr
17 lip 08:45
tim : Różowa

;, jak twoi goście? ^^
17 lip 11:05
Rózowa ;*: do tim : A dziękuje dobrze

A co tam

17 lip 11:53
tim : Prawdziwa "Eta":
a) Pisz Tim zawsze z dużej..
b) Napisałaby na gadu...
c) Nie pisze tylu buziek..
d) NIE PROSIŁABY O ROZIWĄZANIE....

e) Brak tajnego znaku xD
Więc wpadłaś xD
18 lip 11:03
Rózowa ;*: Pozdro xDeeeee

18 lip 13:10
18 lip 13:21
Rózowa ;*: Nie rozumiem o co Wam chodzi
18 lip 13:32
Bogdan:
No, nieźle Rózowa wpuścila nas w maliny

Pozdrawiam obie
18 lip 13:32
Eta:
Wreszcie .....kamień spadł mi z serca

Pozdrawiam Bogdanie !
18 lip 13:56
Rózowa ;*: x/ tego nie zaprzecze xDeeee

19 lip 13:41
Olka : W którym dniu września odbyło się koło matematyczne dla gimnazjalistów jeżeli jest ono w każdy
2wtorek miesiąca
5 mar 18:33