1 | ||
wykaz ze |sinxcosx| = | ma rozwiazanie tylko dla m e <1,∞) | |
m+1 |
sin2x | ||
|sinxcosx|=| | | | |
2 |
2 | ||
|sin2a|= | ||
m+1 |
2 | −2 | |||
sin2x = | U | |||
m+1 | m+1 |
2 | ||
|sin2x| = | ||
m + 1 |
2 | 2 | ||
≥ 0 ∧ | ≤ 1 | ||
m + 1 | m + 1 |
2 | ||
|sin(2x)|= | i m≠−1 | |
m+1 |
2 | |
∊<0;1>⇔ | |
m+1 |
2 | ||
0< | ≤1 | |
m+1 |
2 | 2 | ||
>0 dla m+1>0 i | −1≤0⇔ | ||
m+1 | m+1 |
2−m−1 | ||
m>−1 i | ≤0⇔ | |
(m+1) |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |