nierówność
memy: rozwiąż nierówność 9x do drugiej + 6x+1>0
12 lut 18:10
M:
7 sty 16:06
8 sty 09:33
8 lut 09:18
Jolanta: 9x
2+6x+1>0
9x
2+6x+1=0
Δ=b
2−4ac=36−36=0
wierzchołek paraboli leży na osi 0X W =(−1/3,0) ,ramiona paraboli w górę czyli
9x
2+6x+1>0 dla x∊R \{−1/3}
8 lut 10:14
10 lut 05:49
Dayshia Mcdaniel: Aby rozwiązać nierówność 9 x 2 + 6 x + 1 > 0 9x 2 +6x+1>0, należy najpierw znaleźć miejsca
zerowe funkcji kwadratowej 9 x 2 + 6 x + 1 9x 2 +6x+1.
https://drift-hunters.io
19 lut 09:08
Jolanta: Jest jedno x=−13
19 lut 09:16
24 lut 02:50
7 mar 03:35
geometrydash: Both casual and die−hard gamers will find Geometry Dash to be an addictive challenge thanks to
its many difficulty settings, numerous cube customization options, and vibrant community.
https://geometrylite.io
17 mar 05:30
llisa: Your comments on the forum are very reasonable, hope you add comments to the
https://curverush.com website for
us to improve further, and thank you for your comments.
20 mar 05:27
wordletoday: Solving quadratic inequalities like 9x² + 6x + 1 > 0 is easier when you remember perfect square
trinomials! This one factors to (3x+1)² > 0, meaning it's always true except at x = −1/3. For
more math tricks and step−by−step algebra guides, visit <a class="c" href="https://wordletoday.cc//>https://wordletoday.cc/ </a> − where
we make complex problems simple!
2 kwi 08:19
wordletoday: x∈(−∞,−1/3)∪(−1/3,∞)
<a class="c" href="https://wordletoday.cc/>https://wordletoday.cc/ </a>
2 kwi 08:20
2 kwi 08:22
18 kwi 10:59
25 kwi 12:14
NelsonFahey: Hold onto your hats, thrill−seekers! Slope game is the unblocked 3D sensation that's taking the
gaming world by storm! Picture this: you're a fearless ball, zooming down an endless,
crazy−steep slope that's out to get you. Dodge obstacles, defy gravity, and push your reflexes
to the limit in this addictive endless runner.
With its simple controls and heart−pounding action, Slope unblocked is the perfect 3D challenge
for quick thrills or marathon sessions. Whether you're on desktop or mobile, get ready to roll
into the most exhilarating free online game you've ever played at
https://slopegamerun.com/!
28 kwi 03:56
28 kwi 03:57
6 maj 11:44
8 lip 11:09
Salome: According to local Finnish newspaper Iltalehti, the owners insisted that the
https://www.bestrealdoll.com/ rental
brothels were not just about making money, but also “helping people who are lonely”.
9 lip 13:01
Beatrix1402: https://retrobowl25.bitbucket.io looks like a casual throwback, but it’s surprisingly rich. Juggling the salary cap while
handling locker room drama is just as important as calling a perfect pass play.
24 lip 04:23
vulcanswift: Wow, Unblocked Games keep boredom away! From puzzles to action, there’s always something
exciting to play—perfect for quick fun!
https://unblocked1games.github.io
28 lip 09:16
bekeanloise: The beauty of Infinite Craft
https://infinitecraftrecipes.io/online is that there are no wrong answers. Some combos make sense,
others make you laugh, and some are so strange they’ll keep you wondering how you got there.
29 lip 09:15
30 lip 05:48
Merge Brainrot: Nierówności matematyczne potrafią być niezłe! Trochę jak próba ogarnięcia tego całego Merge
Brainrot (
https://merge-brainrot.com) – na początku wydaje się skomplikowane, ale potem wciąga!
20 sie 09:09
Johnston: While plenty of platformers exist, Geometry Dash has a unique combination of rhythm, design,
and challenge that sets it apart.
https://geometrydashgame.lol
26 sie 16:20
26 paź 07:38
12 lis 16:39
11 gru 14:26
lol1v1: 𝑥 ≠ −1/3
Dla każdej liczby rzeczywistej oprócz 𝑥 ≠ −1/3 nierówność jest spełniona.
https://1v1lolgame.org
25 gru 05:15
Noah Harold: Rozwiązanie tej nierówności jest ciekawe! Można zacząć od przekształcenia równania do postaci
kanonicznej i znalezienia miejsc zerowych. To pomoże określić, w jakich przedziałach funkcja
jest większa od zera. Dziękuję za podzielenie się tym zadaniem!
https://batsmash.io/
19 sty 09:46
efefe: ciekawy wątek na temat nierówności. warto byłoby rozwinąć myśl o zastosowaniu nierówności w
konkretnych zadaniach, może z przykładami. ogólnie tekst jest czytelny, choć niektóre
fragmenty mogłyby być bardziej szczegółowe. dziękuję za podzielenie się tym tematem.
https://image2.dev/
13 lip 14:56
BVNPlay: Ponieważ 9x²+6x+1=(3x+1)², wyrażenie jest dodatnie dla każdej liczby rzeczywistej poza x=−1/3.
Czyli: x∈R\{−1/3}. Po nauce warto zrobić krótką przerwę — <a class="c" href="<a href="https://bvnplay.online/>BVNPlay</a>>BVNPlay</a> ma
zebrane gry działające w przeglądarce.
22 lip 08:38